Meubelspuiterij

Meubelspuiterij T.A.B., als vakmanschap gewenst is

Meubelspuiterij

In Tiel, gelegen in de mooie Betuwe, vindt u T.A.B. Wij beschikken over een eigen meubelspuiterij, waar het mogelijk is uw meubels er weer als nieuw te laten uitzien. U hoeft geen nieuwe meubels te kopen, maar brengt uw ‘oude’ gewoon naar onze meubelspuiterij.

De mogelijkheden
In onze meubelspuiterij in Gelderland spuiten we meubels van verschillende materialen, het maakt niet uit wat de ondergrond is. In onze meubelspuiterij vindt u namelijk enkel specialisten die precies weten hoe ze uw meubels moeten voorbehandelen. Dankzij een goede voorbehandeling hecht de verf goed en kunt u na het spuiten weer een tijd vooruit met uw meubels. Bovendien is het vaak zo dat het laten spuiten van uw meubels in onze meubelspuiterij goedkoper is dan nieuwe meubels aanschaffen. U bespaart op deze manier dus ook in de kosten.

In de meubelspuiterij brengen we een nieuwe verflaag aan in welke kleur u maar wilt. Dankzij onze kleurenmenger is alles mogelijk. Met onze foto spectrummeter is het zelfs mogelijk de huidige kleur op te meten en na te maken. Wat wilt u nog meer?

Op een rijtje
Onze meubelspuiterij in Tiel, Gelderland, biedt u:

  • Een nieuwe look voor uw meubels
  • In alle kleuren
  • Een benadering van huidige kleur
  • Services tegen lage kosten
  • Verf, dat op nagenoeg elk oppervlak aan te brengen is

Meer weten?
Wilt u meer informatie over onze meubelspuiterij of over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op en wij vertellen u meer. Of kom een keer langs in de Betuwe.