Deuren en kozijnen spuiten

Deuren spuiten
De deur is de toegang tot uw huis, kantoor of bedrijfsruimte en hiermee Uw visitekaartje. Die deur moet natuurlijk goed in de lak zitten. Met alleen schilderen is het vaak niet mogelijk de deur echt mooi te krijgen.

Alle soorten deuren
Wij spuiten alle soorten deuren. De ondergrond maakt eigenlijk niet uit, want overal hebben we de juiste coating en grondlaag voor. Dus of u nu een draaideur, een zwaaideur of een schuifdeur heeft, wij zorgen voor een perfecte coating.
Wij spuiten de deuren altijd in onze eigen 2 stofvrije spuitcabines . Alleen door het coaten in deze beschermde omgeving kunnen wij de hoge kwaliteit bieden die we beloven.

Kunststof kozijnen spuiten
Kunststof kozijnen, maar ook aluminium kozijnen, moeten worden gecoat voordat ze worden geplaatst. Pas tijdens de coating krijgen ze hun definitieve kleur.

Bestaande kunststof kozijnen verdienen tijdens bijvoorbeeld een renovatie, vaak een nieuwe laklaag. Een laag die de oorspronkelijke kleur herstelt, of juist een volledig nieuwe en frisse kleur.

Bent u uitgekeken op de oude kleur en zou u een nieuwe frisse kleur willen? Geen probleem!

Wij hebben verschillende gespoten stalen in de diverse kleuren tot onze beschikking. Wij kunnen ook voor u tegen een kleine vergoeding een proefstaal spuiten. Bijna alles is mogelijk.
U bent altijd welkom om langs te komen voor een gratis advies, of vul ons contactformulier in.