Folie laat los van keuken

Herkent U dit?
los zittende folie deurtje

Folie wat los laat van de deuren en fronten.

Het los laten van de folie is een veel komend probleem. In gevallen waarbij de folie los laat moet deze op een speciale manier verwijderd  worden.

Daarna moet er een 2 lagen 2 k grondlaag gespoten worden i.v.m. met de afdichting van het MDF. Dat moet dan weer geschuurd worden en weer gespoten worden in een 2 componenten aflak naar keuze.

  • De kosten hiervoor bedragen vanaf € 100,- excl. btw. per M2. De prijs is afhankelijk van de struktuur van de deurtjes.

De werkzaamheden omvatten ,schoonmaken , ontvetten , folie verwijderen, ontvetten , schuren , afkitten , spuiten van een 2 k grondlak, schuren , ontvetten , afplakken binnenzijde en aflakken in een door U gekozen matte of zijdeglansuitvoering. Indien u  keuken in hoogglans zou willen  hebben moet u rekenen  op een meerprijs van 15 %.

Indien u over een paar jaar besluit  om de kastjes weer een andere kleur te geven dan heeft u niet meer bovenstaande kosten en komen de kosten uit op € 60,– per M2.

De totale M2 rekent U uit door van alle delen de hoogte en de breedte te nemen . Daar moet  U i.v.m. verlies en het meenemen van de randjes 10 % bij optellen . Uit ervaring is het gemiddelde van een doorsnee keuken tussen de 4-6 M2.

Het maakt niet uit hoeveel delen het zijn .

Aan de hand van de door U  eventueel gestuurde foto’s kunnen wij dan aangeven wat de totale kosten zijn .

De  delen dienen  los en zonder hang en sluitwerk aangeleverd  te worden .

Onze garantie op ons spuitwerk is 7 jaar en de levertijd is ongeveer 10 werkdagen. In tegenstelling tot andere spuiterijen gebruiken wij alleen 2 componenten produkten.  U kunt  ten alle tijden vrijblijvend langs komen voor advies en kleurbepaling. Wij hebben een uitgebreide kleurenstalen bibliotheek met echt gespoten stalen op MDF  in plaats van  papieren kleurstalen  ter inzage. Daarnaast beschikken wij over een fotospectrummeter om een kleur te kunnen meten/bepalen.