Meubels/mdf spuiten

Meubels spuiten
Meubels spuiten biedt vele voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u geen dure nieuwe meubelen hoeft te kopen om toch uw interieur een opfrisbeurt te geven.

Bent u uitgekeken op uw stoelen, de kast, keuken of de tafel? Maar mankeren de meubels eigenlijk helemaal nog niets? Dan is het zonde om veel geld uit te geven aan nieuwe meubels. Laat ze dan gewoon snel een goedkoop spuiten!

Meubels spuiten: wij zijn uw totaaloplossing!
Als spuiterij spuiten wij vele soorten materiaal zoal: hout, kunststof, staal, aluminium en meubelplaten. Elk oppervlak heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig: dat is onze specialisatie. Onze spuiterij kan uw geliefde meubels op alle manieren afwerken: kleurlak, beitskleuren, hoogglans, zijdeglas, blanke lak en metallic, zelfs echte metalen zoals brons en koper! Elke mogelijke kleur kan worden gemengd bij ons omdat wij beschikken over onze eigen kleurenmengmachine. Uw meubels, uw afwerking en uw gewenste kleur, uw wens: door ons gedaan! . Alle kleuren zijn mogelijk . Met behulp met onze foto spectrummeter kunnen wij bestaande kleuren scannen en maken. Wilt u grote aantallen van uw producten gespoten hebben? Geen enkel probleem!

Wij gebruiken een professionele en ervaren aanpak voor het hoogglans spuiten van uw interieur en meubels, tot het gronden van uw kozijnen. Vanwege onze jarenlange ervaring garanderen  wij een hoge kwaliteit. U bent bij ons op het juiste adres als het gaat om spuitwerk voor meubels of industriële producten.

Mogelijkheden om meubels te laten maken.
Naast het spuiten van meubels, is het bij ons tevens mogelijkheid om meubels op maat te laten maken.
Hiervoor hebben wij een nauwe samenwerking met onze vaste meubelmaker(www.lindeboom.nl).  Dit gerenommeerd interieurbedrijf  staat garant voor kwaliteit ,service , en vakmanschap. Zo bieden wij onze klanten de mogelijkheid meubels geheel naar wens te laten maken. Voor het spuiten van de meubels kunt u terecht bij onze spuiterij.

Ook nieuwe meubels gemaakt van MDF kunnen wij voor in alle gewenste kleur spuiten .

Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.