Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.215.186.30 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Tim Tim heeft geschreven op juli 5, 2021 om 17:28
Radiator laten spuiten. Resultaat is prachtig. Mooi en strak vakwerk. Bij het ophalen van de radiator waren de meegeleverde beugeltjes zoek. Personeel heeft gezocht maar niets gevonden. Notitie gemaakt en beloofd dat er verder gezocht ging worden. En anders gratis levering van nieuwe beugeltjes. Binnen een week ontvingen we per post de zoekgeraakte beugeltjes. Waar kom je dat nog tegen? Kortom, vakwerk met een uitstekende service tegen een schappelijke prijs. Ga zo door!
Annemiek Annemiek uit Wadenoijen heeft geschreven op juni 11, 2021 om 13:43
Meedenken en oplossingen zoeken. Dat doen ze bij dit bedrijf. Daarnaast is onze koelkast uitstekend overgespoten in de kleur van onze nieuwe keuken. Het resultaat is prachtig geworden. Dit bedrijf is een echte aanrader.
Fam.Slotboom Fam.Slotboom uit Sleeuwijk heeft geschreven op juli 19, 2020 om 11:14
Bedankt voor het spuiten van onze 7 stuks kamerdeuren! De deuren zijn erg mooi geworden! Speciaal de service m.b.t. het transport van de deuren is het vermelden waard!
Familie van Oort Familie van Oort uit Tiel heeft geschreven op november 27, 2019 om 18:56
Geweldig bedankt voor het mooie spuitwerk van onze oude keuken. wij zijn verrast en super blij zo mooi het is geworden. Een nieuwe keuken voor een zeer redelijke prijs. Een aanbeveling waard. Super!!!