Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.138.35 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Tim Tim heeft geschreven op juli 5, 2021 om 17:28
Radiator laten spuiten. Resultaat is prachtig. Mooi en strak vakwerk. Bij het ophalen van de radiator waren de meegeleverde beugeltjes zoek. Personeel heeft gezocht maar niets gevonden. Notitie gemaakt en beloofd dat er verder gezocht ging worden. En anders gratis levering van nieuwe beugeltjes. Binnen een week ontvingen we per post de zoekgeraakte beugeltjes. Waar kom je dat nog tegen? Kortom, vakwerk met een uitstekende service tegen een schappelijke prijs. Ga zo door!
Annemiek Annemiek uit Wadenoijen heeft geschreven op juni 11, 2021 om 13:43
Meedenken en oplossingen zoeken. Dat doen ze bij dit bedrijf. Daarnaast is onze koelkast uitstekend overgespoten in de kleur van onze nieuwe keuken. Het resultaat is prachtig geworden. Dit bedrijf is een echte aanrader.
Fam.Slotboom Fam.Slotboom uit Sleeuwijk heeft geschreven op juli 19, 2020 om 11:14
Bedankt voor het spuiten van onze 7 stuks kamerdeuren! De deuren zijn erg mooi geworden! Speciaal de service m.b.t. het transport van de deuren is het vermelden waard!
Familie van Oort Familie van Oort uit Tiel heeft geschreven op november 27, 2019 om 18:56
Geweldig bedankt voor het mooie spuitwerk van onze oude keuken. wij zijn verrast en super blij zo mooi het is geworden. Een nieuwe keuken voor een zeer redelijke prijs. Een aanbeveling waard. Super!!!
Frank W Frank W uit Tiel heeft geschreven op mei 10, 2018 om 21:35
Beste mensen die dit bericht lezen, In de maanden april en mei 2018 hebben we ons volledige wandmeubel samen met de eettafel en 6 stoelen een bijzondere kleur laten spuiten. We hebben voorafgaand aangegeven waar de diverse beschadigingen zaten op de meubels. De mensen van "Wij spuiten alles" hebben eerst de meubels bewerkt, geschuurd en daarna alles netjes gespoten. En alles ziet er nu keurig uit. We hebben samen veel aandacht besteed naar het zoeken van de juiste kleurstelling. Zij hebben een proef gemaakt, samen dit bekeken en vervolgens is alles gespoten. Bedankt, we kunnen weer jaren vooruit met de meubels.
Ria Ria uit Buurmalsen heeft geschreven op december 5, 2017 om 13:17
Wij hebben de meubels van onze zus in juni laten spuiten zodat ze wel de kwaliteit van de meubels behouden bleef,maar wel een hele nieuwe look. En ..dat is geweldig goed uitgepakt, Zij kan genieten van nieuwe meubels zonder ze gekocht te hebben, wij kunnen het iedereen aanraden. Ria
Michiel1 Michiel1 heeft geschreven op augustus 11, 2017 om 14:59
Ik heb recentelijk vier radiatoren laten spuiten. De radiatoren waren lelijk (oude en verweerde verf). De heren hebben de radiatoren weer als nieuw gemaakt. Nu zijn de radiatoren zelfs op kleur, zodat ze perfect passen bij de geschilderde wanden.